Подлога со четка за масажа и груминг

1.450 ден

Катче за твоето маче каде што ќе ужива да го поминува времето во масажа и груминг на крзното. Мачките секогаш многу внимаваат на нивната хигиена, па оваа четка сигурно ќе им биде омилено место за груминг. Лесна за одржување и супер забавна. Четката ги собира влакната од мачето секогаш кога ќе се чисти само.

Долниот дел е како гребалка и може да ги острат ноктите.

Димензии: 36х28х35цм