Подлога Gent Antibacterial сиво

4,500 ден

Дали е во градина или во дневната соба, моделот Gent го комбинира максималниот комфорт со иновативната технологија. Едноставни линии и модел со дискретно HUNTER лого зашиено може да се користи во внатрешни и надворешни услови. Изработен со лесен материјал и со минимална висина, а од страните е малку повисоко за поголема удобност.

Целото креветче е изработено со иновативниот  SILVERPLUS® и BIONIC FINISH® C6 technology што значи дека е високо издржливо и прилично лесно за одржување на хигиена.  SILVERPLUS® не остава простор за развој на бактерии, а  BIONIC FINISH® C6 се погрижува дека вода, масло или прашина да не може да го оштетат платното. Горниот материјал се вади и може да се пере во машина на 30°C. Затвори го патентот пред да го переш во машина.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,