Послужавник за тањирчиња Biri

1,620 ден

Класичните послужавници кои го “држат” нередот под контрола, сега во модерен дизајн кој ни го освојува срцето одма штом го видиме. Со BIBI може да ги заборавите флеките на под или капките вода околу тањирчињата на миленичето. Направен од флексибилен силикон кој е безбеден и не дозволува храната или водата да излезе надвор од преградата, па така подот ќе остане цело време чист. Лесен за одржување, само пребриши со чиста крпа и е спремно за користење.

 

 

 

Ресет