Послужавник за тањирчиња Eiby плаво

1.300 ден

Модерен дизајн на Вашиот омилен аксесоар во домот-  силиконската подлога EIBY е толку праактично што ќе го заборавите нередот на подот и капките за вода на сите страни! Бидејќи е изработено од силикон многу лесно се чисти, а високите рамки не дозволуваат претекување на водата или храната надвор од послужавникот. Не се лизга на било која површина. Нешто што секој сопственик мора да го има, а секако сите производи на EIBY колекцијата прават една прекрасна целина во домот и одма се знае кои работи се на твоето милениче!

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , ,