Послужавник за тањирчиња Selection Round црно

990 ден

SELECTION RUND послужавникот е секојдневно тука да Ви даде помош при хранење и хигиена за Вас и Вашите миленици без разлика колку ги имате дома. Дали се работи за повеќе мали тањирчиња или пак една голема, секако ќе имате доволно простор и секако што Ви се допаѓа на Вас. Високите краеви не дозволуваат да протече надвор од послужавникот и така подот секогаш ќе биде чист и сув. Силиконот не дозволува да се лизга на било која површина. А ако е прљаво едноставно помини го со малку вода и одма е како ново.

Димензии: 38цм