Послужавник за тањирчиња Selection бело

1,150 ден1,950 ден

Ние како сопственици на миленичиња, секогаш треба да внимаваме на хигиената. За поголема чистота, секогаш ставаме послужавник за чисто. Бидејќи е изработено од силикон многу лесно се чисти, а високите рамки не дозволуваат претекување на водата или храната надвор од послужавникот. Не се лизга на било која површина.

 

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,