Пресувана кожа + пилешко стапчиња Rolls

300 ден

Штом толку добро мириса, тогаш мора да се омилените пресувани стапчиња со пилешко месо. Затоа кучињата збеснуваат бидејки ги поттикнува сите нивни сетила и секогаш бараат повторно.

6 стапчиња во пакување.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,