Пресувана кожа + пилешко XL стапче

280 ден

Спреми се за XL забава! Стапчиња со додадено меко пилешко месо кое може да го понесете секаде, вистинско ужување за твоето куче. Верувај, ќе ти биде благодарно!

2 стапчиња х 20 см

Категорија: Ознаки: , , , ,