Пресувана кожа + риба (две парчиња)

200 ден

Одлична комбинација за кучиња кои сакаат грицки кои траат  и се нутритивни. Пресуваната кожа се јаде споро и помага во чистење на забите и непцата, додека кожата од риба помага во квалитетно крзно и кожа.

Две парчиња во пакување.

Категорија: Ознаки: , , ,