Пресувана коска XXL (1kg)

1,300 ден

Ако бараш грицка со XXL големина, тогаш си на правото место! Направени се од целосно природни состојки кои сигурно ќе ја задоволат потребата за гризање и џвакање на сите големи кучиња. Многу вкус во уште поголема коска.
Само за голема раса на кучиња.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , ,