Прстен од пресувана кожа + риба

275 ден

Не треба да се чувствуваш виновен за наградување на твоето куче со овие здрави грицки кои нема да исчезнат за брзо, туку ги јаде подолго време. Големиот прстен од пресувана кожа е целосно замотан со кожа од риба, за да биде грицка која е богата во вкус по кои кучињата секогаш го мафтаат опашот.

Едно парче во пакување.

Категорија: , Ознаки: , , , ,