Ракавица за суво бањање за маче

130 ден

Ако сакаш да го исчистиш твоето милениче без вода, тогаш оваа ракавица е идеално решение!

Спремна за користење, без да се додава вода или шампон, и не содржи агресивни состојки кон кожата. Ракавицата е со лосион за чистење кој ќе го исчисти крзното на миленичето, ќе ја освежи кожата и ќе остави пријатен мирис. Соодветно е за честа употреба бидејќи не содржи силни детергенти. Бидејќи се чисти без вода, нема потреба да се суши и е навистина практично за употреба.

  • Ракавицата е за една употреба.