Ранче и торба Lenie

2,800 ден

Спортски модел на ранче за миленици кое е навистина од помош во секојдневните активности. Може да се носи на грб како ранец или пак како торба. Со повеќе простори отворени и места за отварање. Со џебови.

Со приклучок за безбедност на миленикот.

Димензии: 36 x 32 x 32 cm

Максимална тежина: 7 kg

Категорија: , Ознаки: , , , , ,