Кенгур за кучиња

3.500 ден

Кенгур односно ранче за миленици е спортска, но и алтернативна опција за стандардните торби. Во секое време може да го гледате Вашето милениче и во исто време рацете ви се слободни. Оваа практична торба може да е пере во машина на 30 °C. Внатреншниот дел е мек и удобен за миленикот да седи во него. Има и поводник краток за да се осигура безбедноста.  Висината на торбата може да се приспособи со патент.

Оваа торба е исто така удобна и за луѓето, поради меките рачки на ранчето. Тие исто така може да се приспособат.  Дополнително има и појас за половината како дополнителна поддршка.

Максимална тежина на миленикот: 6 kg

 

Категорија: Ознаки: , , ,