Ремче Hella Reflect црно

2,400 ден2,850 ден

Ако ти и твоето пријателче обожавате ноќни прошетки или на замаглени услови со дожд, тогаш високо рефлективното ремче HELLA  ќе биде Ваш нов придружник. Рефкективниот мрежест материјал значително ја зголемува видливоста бидејки дизајнерите на HUNTER додадоа високо рефлективна мрежа врз мека вештачка кожа. Тоа резултира со рефлективно ремче кое ја зголемува видливоста во темница, на дожд или магла. Истовремено внатрешноста е доволно мека и удобна што значи дека материјалот е нежен кон кожата и крзното на твојот миленик.

HELLA Reflect колекцијата е произведена во Германија. Додатокот на ремчето може да биде дополнителен рефлективен елемент или може да се искористи како привезок за клучеви на пример.

 

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,