Ремче Ranger

575 ден

Колекција на Karlie која е инспирирана од Американската историја, под Ranger. Изработена е од коноп кој е високо издржлив материјал, истиот бил користен од страна на американците за фаќање плен или обележување на територија. Колекција која е специјално дизајнирана за среда и голема раса на кучиња, зацврстена со кожа и метални алки.

Компатибилно со останатите производи од Ranger колекцијата.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , ,