Ремче Solid Education кафеаво

3.100 ден3.300 ден

“Дали е тоа рачно плетено?” – Па секако, сите детали кај нас за оние производи особено оние кои се направени од високо-квалитетна кожа се направени со особено внимание, што може да е изненадување за некои сопственици на кучиња. Сепак, секој производ кој е направен од кожа мора да пројде преку вештите раце на луѓето од HUNTER пред да биде ставено на продажба и на твојот миленик.  Произведени во Германија.

SOLID EDUCATION серијата се смета за класика и се истакнува поради префинетиот изглед и пријатно меката кожа, рачно плетена, која лесно се одржува. Благодарение на уметнички плетената кожа ова ремче има класичен и богат изглед, а сите детали кои се додадени како лого и додатоци имаат елегантен дизајн за да се вклопи во ремчето.

Забелешка: нашата кожа е произведена многу внимателно. Со кожа која е обоена може да дојде до блага дискоолорација.

Бидејки ова ремче е плетено, може да дојде до истегнување на кожата од 1-3 cm.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,