Ретривер поводник Freestyle црно

3,100 ден

Со овој Freestyle ретривер поводник ремчето може да се поседи според димензијата на вратот по точни димензии. Има едно гумено делче со кое се дели поводникот со поли-давилката за да не биде преголемо. Прилично е едноставен за користење со материјал јаже од висок квалитет кој воопшто не предизвикува непријатности за време на прошетката. . Куката и спојките се добро зашиени и прицврстени за   максимална безбедност. Јажето е од иновативен материјал и внатрешниот дел е од полијамид за висока издржливост и за силни кучиња.  Водоотпорно е такада без грижа може да го земете со себе во секоја годишнна доба.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,