Ротационо тркало Dita

2.250 ден

Супер забавна играчка за мачиња која дефинитивно ќе ги држи зафатени подолго време. Со вертикално поставено тркало кое се врти, а внатрешно има лавиринт во кој има две топчиња. Едното топче има звук,а другото е со светло. Долниот дел е нелизгачки за да не се мрда на подот, а тркалото се врти 360 степени.

Димензии: 26 x 26 x 27  cm