Сапун за нежна и чувствителна кожa

180 ден

Сапун од чајно дрво  со анти-паразитски субстанци. Помага со намалување на чешање и при алергиски реакции и иритации на кожата. Исто така помага при заштита од крлежи, болви и паразити.

Упатство за употреба: поминете со сапунот на мокро крзно. Измасирајте го крзното за пената да се фати насекаде и убаво исплакнете. По потреба, повторете ја постапката два пати. Избегнувајте контакт со очи.

100 gr

Категорија: , Ознаки: , , ,