Сет биберон Akela

495 ден

Биберон, цуцла за мали кученца и мачиња. Има две цуцли со различна големина во зависност од големината на миленичето и четка за шишето со кое редовно се чисти. Пред секоја употреба треба да се измие со врела вода.

Шишето има капацитет од 140 ml.