Сет глувчиња by Laura

550 ден

Мачките се посебни суштества, од една страна тие се игриви и слатки, но од друга страна непредвидливи и диви. И секако, што ќе наумат тоа ќе биде! Специјалната серија By Laura на HUNTER е различна и штосна, специјално наменета за крзнените пријателчиња. Овие кул глувчиња се дел од големиот сет, меки и различни, баш по критериумите на мачињата. Со додаден катнип за поголема забава!

 

Категорија: Ознаки: , , ,