Сет за јадење Kato

2.600 ден

Премиум хранилка за миленици која изгледа одлично и е практична за користење.

Изработена од манго дрво со анти-слип лепенки за да не се лизга на рамни површини и да не го оштети подот.

Тањирчињата може да се извадат и да се перат во машина, но не и сталажата.

2 x 350 ml

Категорија: , Ознаки: , , , , ,