Сет за јадење Aschau Matte за маче

800 ден

Сет за јадење на постоље, изработено од мат црна пластика со две тањирчиња. Тањирчињата се вадат и се перат во машина.

2 x 160ml

Категорија: Ознаки: , , , ,