Сет играчки Fright со катнип

200 ден

Колекцијата Fright на Croci Spa е направена од повеќе меки и издржливи играчки кои се супер забавни и по малку страшни!

Сет од две плишани играчки за мачиња со катнип, со страшни мотиви ама затоа се и поинтересни!

Без разлика дали се за Halloween, 1-ви Април или за забава, твоето милениче сигурно ќе ги обожава овие играчки.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,