Сет од три играчки за мали кутриња

580 ден

Сет од три играчки за мали кутриња- четка, коска и цуцка споени со јаже. Изработени од термо-пластична гума која е еластична и издржлива за малите запчиња кај кутрињата.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

 

Категорија: Ознаки: , ,