Сет различни топчиња Iris

350 ден

Ептен забавна комбинација од топчиња за малите мачиња кои тек сега го откриваат светот на играчките!

Секое топче има различна намена – плавото има LED светло и трепка при движење, зеленото има додадено катнип, додека пак розевото има ѕвонче (може во пакувањето да се сменети боите).

Така ќе може да му ги ротирате и да го навикнувате да ги развива своите инстинкти со еден интересен сет.

Категорија: , Ознаки: , , , ,