Сет четки за влакна

810 ден

Прирачник за користење:

  1. Отстранете ја четката од основата и поминете ја на површината која сакате да ча исчистите во истата насока и така ќе ги отстраните влакната.
  2.  Вметнете ја четката назад во основата неколку пати за да се исчистат влакната од четката.
  3. Кога основата ќе се наполни, отворете го дното и отстранете ги насобраните влакна.

Овој сет има 2 четки, една за во домот и една помала за во ташна.

Категорија: , Ознаки: , , ,