Силиконски тањир на превиткување List

550 ден

Ако сте постојано во движење со Вашиот миленик, тогаш познат ви е проблемот со пиење вода. Некои носат тањирче кое е големо и најчесто не е практично решение. Силиконското тањирче List ни го нуди решението за овој проблем. Може да го свиткате и да го ставите во било кој џеб или ташна, каде и да одите ќе имате тањирче за вода кое нема да ви зафаќа воопшто место.  Исто така е лесно за сушење и за секунда Вие ќе бидете спремни да продолжите со Вашата прошетка.

Изработено од силикон кој не е штетен за милениците, собира  590 ml и е достапно во 2 бои.

Димензии: 15 x 12 x 5 cm

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,