Скали Fola

3,100 ден 1,550 ден

Скали за кучиња кои се лесни и практични за секоја потреба. Најчесто се користат низ домот или за во кола. Има систем за заклучување за да не се лизгаат или расклопат. На скалата има плишан материјал за да не се лизне кучето.

Достапно во 2 бои: црна и беж.

Димензии: 38x45x38 cm

Ресет