Софа Carre Celadon Blue

5,500 ден

Скроз шик, сроз меко! Е баш така може да се опише оваа софа која е изработена од високо квалитетен плишан материјал со цик-цак дизајн на долниот дел.

Оваа софа има патент и може да се острани внатрешното полнење за да се испере (со препорака за рачно перење).

Димензии: 55х55х20 см

Категорија: , Ознаки: , , , ,