Софа University сива

5,600 ден

Се сеќаваш на школските денови? Оваа удобна софа UNIVERSITY ќе Ве врати назад на школските клупи. Особено меката софа не само што изгледа одлично, туку и е едно од најудобните места за спиење за твојот миленик. Мекиот плишан  материјал како да поканува во новото место за спиење. Перницата има две лица, зависно дали сакаме мека плишана подлога или рамна нежна. Меките високи краеви на овој модел прават креветчето да изгледа како облаче. Предниот дел е понизок за полесно да влезе во креветчето. Како кај секое HUNTER креветче има патент кој помага да се извадат внатрешните перничиња и да се испере креветчето на 30 °C. Секогаш затвори го патентот при перење.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,