Спреј за тренирање за мало маче

650 ден

Некои мачиња потешко се снаоѓаат во новиот дом и тоа е се во ред. На голем број мачиња тешко им е да се навикнат на тоалетните навики или пак да го најдат својот пат до тоалетот.

Спрејот за тренирање на мачиња им помага за да ги стекнат своите навики околу користење на тоалет или песокот.

120 ml

 

Категорија: Ознаки: , ,