Спреј за заштита и чистење на шепи (Clean Pads)

240 ден

Спреј кој помага за длабинско чистење на перничките на шепите кај милениците, соодветен за секојдневна употреба.  Збогатен со цинк сулфат, овошни киселини и алантонин. Лосионот за чистење на шепи помага во заздравување на малите ранички на шепите како и има лековито дејство на гребаниците од тревки, бетон и слично. Со секојдневна употреба кожата на перничките ќе биде здрава, цврста и еластична со цел да се спречи пукање или крварење, додека пак Алантонинот помага во регенерација на клетките и помага во смирување на иритирана кожа дури до првите слоеви на епидермисот.

Производот е комплементарен со балзамот за шепи од Biogance и спрејот се препорачува како пред-третман за подобри резултати.

Соодветно за мали мачиња, мали кутриња или за глодари.

98% природни и био состојки, без парабени и pH неутрално.

50ml