Спреј против гребење

300 ден

Спреј кој ги одбива мачките да гребат на одредено место, како на пример: софа, гарнитура, плакар, маса и слично.

Се препорачува повторување на третманот неколку дена по ред и паралелно да се тренира мачката.

Да не се нанесува дирекно на мачката. Не содржи токсични состојки.

Категорија: Ознаки: , , ,