Ташна Arabel

2,800 ден

Ако имате мал миленик кој секогаш сака да е покрај Вас, тогаш може да Ви понудиме ташна во која Вашето милениче буквално ќе ужива! Мека со крзненце од страните што значи дека држи топло и е спремна за Вашите зимски прошетки. Целата е со твид шара која секогаш изгледа прекрасно, а рачките се удобни без разлика колку време го носите Вашето милениче на рамо. Целосно е отворена кај горниот дел, но е една од најтоплите ташни поради тоа што внатрешниот дел е целиот во крзно.

Додаден е безбедносен приклучок за миленикот да не може да скокне.

Димензии: 40 x 22 x 26 см

Максимална тежина: 10 kg

Категорија: , Ознаки: , , , ,