Ташна Capsule Black

5,150 ден

Ташна во црна боја за мала раса како на пример: чивава, јорки териер, бишон, ши-тцу. Платното е со сребрени светки за да изгледа ептен сјајно и модерно. “Milk&Pepper” логото е додадено на метална плочка во сива боја, а за максимална безбедност има и поводник за миленици за да не може миленикот да скокне или излезе од ташната. Со патент на горниот дел.

Димензии: 40x20x27 см

Категорија: Ознаки: , ,