Ташна Cilou fish bone design

2,900 ден

Практична секојдневна ташна која ќе Ви биде од голема помош на Вас и Вашето милениче.  Целата е со твид шара која секогаш изгледа прекрасно, а рачките се удобни без разлика колку време го носите Вашето милениче на рамо. Има влез од двете страни и доволно простор за воздух и има додадени црни ремчиња на сите страни како стилски додаток по кои се препознатливи Cilou ташните.

Додаден е безбедносен приклучок за миленикот да не може да скокне.

Димензии: 47 x 21 x 30 см

Максимална тежина: 5 кг

Категорија: , Ознаки: , , , ,