Ташна Kruger Leopard

5,450 ден

Ташна во баракна боја за мала раса како на пример: чивава, јорки териер, бишон, ши-тцу). Изработена од квалитетен материјал како и рачките се водоотпорни и издржливи. Внатрешниот дел е со меко микро крзно за удобност на миленикот. “Milk&Pepper” логото е додадено на метална плочка во сребрена боја, а за максимална безбедност има и поводник за миленици за да не може миленикот да скокне или излезе од ташната. Со патент на горниот дел.

Димензии: 40x20x26(h) cm

Максимална тежина: 8кг

Категорија: , Ознаки: , , , ,