Ташна Leather

4,100 ден

Ташна од зимската колекција за нашите миленици, изработена е во Rock’n’Roll стил како и голем дел од новите јакнички за ова зимо! Штосна и скроз стилска, многу лесно ќе се вклопи во Вашиот секојдневен стил.

Материјалот е како кожа и е ептен мек, со додадени златни кончиња како декорација.

Внатре е мека и држи топло што значи дека е идеална за целата есен и зимо кое ни следи.

Димензии: 40х22х27 см

Максимум до 5 кг.

Категорија: , Ознаки: , ,