Ташна Rügen

5.900 ден

Секогаш на лето не потсетува на море и морнарски дизајн, па затоа ташната RÜGEN секогаш ќе го украде целото внимание каде и да патувате! Модерна ташна со високо издржлив материјал со многу мрежести делови за поголема вентилација што ја прави идеална за патување, прошетка или Вашата следна авантура. Оваа ташна може да ја носите со две кратки рачки или пак со долга прерамка за преку рамо за оптимален комфорт. Со ташната има и мал аксесоар за тоалетни кесичси со истиот дизајн кој е прикачен на страна на ташната.

Ташната е за кучиња до 7 kg.

Димензии:  40 x 20 x 30 cm

 

Категорија: , Ознаки: , , , , , , ,