Ташничка Golden Eye

1,200 ден

Блинг- блинг тука е Golden Eye колекцијата која буквално светка!

Ако сакате да бидете центар на внимание, ние знаеме што точно да Ви понудиме!

За прв пат, оваа ташничка може да Ви послужи повеќе Вас отколку на Вашето куче, па мислам дека и ние заслужуваме по нешто, нели?

Светкава ташничка со крзнено топче на неа, едноставно е преслатка и може да ја комбинираме со се!

Има држач за на рака и може да ги земеме најважните работи и сме спремни за шетање. Светките може да се сменат од црни во златни, и така никогаш нема да Ви е досадно!

Димензии: 21х15 см

Категорија: , Ознаки: , , ,