Тањирче кое се прикачува Kerry

500 ден

Тањирче за миленици која се додава на кафези или транспортери. Со тоа Вашето милениче ќе има постојано пристап до свежа вода или храна. Особено се препорачува за долг пат при транспорт со транспортер.

300мл

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,