Тањирче Animalier Leopard

750 ден 525 ден

Дивината е тука! Што викате за колекцијата Animalier, нели е впечатлива?

Тањирчето е на постоње, посебно се трга и може да се пере во машина.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , , Ознаки: , , ,