Тањирче Atlanta cat сиво

800 ден

Едноставни со стил- тоа се ATLANTA. Нивните хармонични бои и елегантната форма се предности и затоа одговараат каде и да ги поставите. Со специјална форма за најчувствителните делови на мачињата, плиток тањир за да не им смета на брковите. Тие се многу издржливи бидејќи се направени од меламин – пластика која е високо издржлива и не може да се изгребе или оштети. Од практичен аспект се додадени гумички на долниот дел за да не може да се лизга и за да биде стабилна за во случај кучето да скокне врз неа!

Тачирчето може да се извади и да се пере во машина.

Димензии: 160ml

 

Категорија: Ознаки: , , ,