Тањирче Burgos

980 ден

Вечерата е спремна! Само додај ја храната и спремни сме секогаш за да изедеме се! Сепак тоа е најубавиот период за нашите крзнени пријатели. Тие не само што се елегантни, туку не може да се изгребат или искршат и се прилично лесни за чистење. Внатрешниот дел се вади и се пере во машина, а од практичен аспект се додадени гумички на долниот дел за да не може да се лизга и за да биде стабилна за во случај кучето да скокне врз неа!

Тачирчето може да се извади и да се пере во машина.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , ,