Тањирче Treuer Freund

435 ден735 ден

Шарени и весели тањирчиња за храна и вода, изработени од меламин и со гума за да не се лизга. Внатрешниот дел на тањирчето се вади и се пере во машина.

Достапни во црвена и плава боја.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,