Тањир со силиконска подлога

1,200 ден

Интересна комбинација од тањирче и силиконска подлога за миленици, така веќе нема правење лом на сите страни! Ова е супер практично тањирче бидејќи е ниско и е практично за мачиња и кучиња со рамна муцка со што нема да им предизвикува проблеми. Второ, секое милениче остава трошки околу тањирот, па вака проблемот е решен! Тањирчето се вади од подлогата и е супер лесно за да се одржи хигиената. И секако најдобриот дел, нема да може да се лизга на било која површина.

400ml

 

Категорија: , Ознаки: , ,