Тексас јакна Rivan

3,700 ден4,050 ден

Секогаш пролет и лето не асоцира на тексас јакна! Соодветно за кучиња од мала или средна раса. Исто така е соодветна и за мачиња.

Тексас во црна-сива боја со аксесоар беџ и додадена крагња. Лесен материјал кој штити од ветер и сонце во летните денови.

Со аксесоари и Milk&Pepper лого.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,