Тениско топче Cub

80 ден110 ден

Тениско топче од Cub колекцијата со бејби бои за мали кутриња.

Целата Cub колекција е само за мали кутриња или пак за кучиња со мал раст.

Едноставноста на боите и дизајнот се препознатливи елементи по кои оваа колекција се одвојува.

  • Цената е за едно парче
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,